Tjänster

På vår bilfirma har vi en näst intill komplett uppsättning av biltjänster under samma tak, så att du kan få all hjälp och service du behöver på ett och samma ställe. Detta gör det enkelt och bekvämt för dig att ta hand om alla dina bilbehov, från köp och försäljning till underhåll och reparationer.

Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster eller för att boka tid!

Bilförsäljning och köp

Vi erbjuder både försäljning av begagnade bilar i utmärkt skick och inköp av din nuvarande bil. Vårt team av erfarna säljare och bilkunniga ser till att du får bästa möjliga pris och service under hela processen.

Verkstad

Vår fullt utrustade verkstad erbjuder professionella och högkvalitativa tjänster för att hålla din bil i toppskick. Vi utför allt från rutinservice och reparationer till besiktningar och felsökning, alltid enligt biltillverkarens rekommendationer.

Bilvård

Med vår bilvård och rekonditioneringstjänster blir din bil riktigt fin. Våra bilvårdsexperter tar hand om både interiören och exteriören av din bil, så att den ser ren, fräsch och välpolerad ut.

Däckservice

Vi vet hur viktigt det är med välskötta däck, och därför erbjuder vi en fullständig däckservice inklusive kontroll av däckens skick, lufttryck och balansering. Vid behov kan vi även byta däck. 

Brett utbud av biltjänster!